ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ:ΔΑΚΕ – ΠΑΣΚ – ΕΡΑ(ΣΥΡΙΖΑ) : ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

 

Με ανακοίνωσή της στις 2 Ιούνη η Γραμματεία Εκπαιδευτικών Θεσ/νίκης του ΠΑΜΕ κατήγγειλε την απόπειρα συμμετοχής της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στις εκλογές αντιπροσώπων του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Υπαίθρου Θεσ/νίκης για την 84η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ.

Περισσότερα...

ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Η.Δ. 84ης Γ.Σ. ΔΟΕ

 

 

ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.

Καταψηφίζουμε τα πεπραγμένα της πλειοψηφίας του απερχόμενου Δ.Σ. της ΔΟΕ για όλη τη διετία, γιατί κινήθηκε στη γραμμή της συναίνεσης και της αποδοχής της στρατηγικής της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων στην Παιδεία (νέο σχολείο, "καλή αξιολόγηση», προγράμματα, ποσοστώσεις στους διορισμούς…συμμετοχή στο ΕΣΥΠ-κοινωνικό διάλογο ακόμα και την περίοδο των πιο βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων-μνημονίων, μετέτρεψε το ΙΠΕΜ σε ινστιτούτο που διαχειρίζεται κονδύλια της Ε.Ε. για να "επιμορφώνει" τους εκπαιδευτικούς στην κατεύθυνση του "νέου σχολείου"...). Οι θέσεις της για τα θέματα της Η.Δ. είναι ανάλογες με την κατεύθυνση που έχει η πλειοψηφία αυτή, γι' αυτό σε κάθε θέμα ως ΠΑΜΕ καταθέτουμε και ψηφίζουμε τη δική μας θέση, σκεπτικό και προτάσεις.

Περισσότερα...

ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Καμία θετική εξέλιξη για την Ειδική Αγωγή

 

Εργαζόμενε στην ειδική εκπαίδευση, γονιέ, μαθητή,

Στο πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία που κατατέθηκε και θα συζητηθεί αργότερα, σύμφωνα με τον υπουργό, υπάρχει και ένα κομμάτι που αφορά την ειδική εκπαίδευση. Αν κάποιος ήθελε με μια φράση να αποτυπώσει την πολιτική ουσία των διατάξεων θα έλεγε «η κυβέρνηση άλλαξε αλλά τα προβλήματα παραμένουν».

Περισσότερα...

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΜΕ

 

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών

Το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ

 

 

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 84η Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ 

 

 

 ΚΑΤΕΛΟΥΖΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

 ΚΟΚΟΡΟΓΙΑΝΝΗ  ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ -  ΓΕΩΡΓΙΑ 

antistasi.jpg