ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών: Ανακοίνωση για τις αρχιαιρεσίες του Συλλόγου

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Στις 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου μας. Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα ήταν τα κάτωθι:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
(Το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ)
100  (2 έδρες)
Δ.Α.Κ.Ε. / Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 160 (3 έδρες)

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

154 (2 έδρες)
ΨΗΦIΣΑΝ 463
ΑΚΥΡΑ 2
ΛΕΥΚΑ  47

Το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και δη αυτούς οι οποίοι έκαναν το βήμα και στήριξαν με τη ψήφο τους τον συνδυασμό της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών. Μέσα στην αντιλαϊκή λαίλαπα που ζούμε τα τελευταία χρόνια, τη μοιρολατρία και την απογοήτευση που έσπειραν οι κυβερνήσεις όλων των αποχρώσεων, δημιουργείται η επιτακτική ανάγκη της συσπείρωσης όλων των εργαζομένων που πλήττονται από αυτή την βάρβαρη πολιτική, με ενότητα και ταξικό προσανατολισμό. Η ψήφος σου στην Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών μας επιτρέπει να παλεύουμε από καλύτερη θέση, αλλά χρειάζεται και η δική σου αγανάκτηση να γίνει ο αγώνας που θα βάλει εμπόδιο στα νέα μέτρα που έρχονται. Σπάμε την απογοήτευση, για να μη μείνει κανένας συνάδελφος στο περιθώριο, αλλά να γίνει ο ίδιος πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Μαχητικά και αγωνιστικά, χωρίς αυταπάτες και αναμονές.

Τέλος , ενημερώνουμε πως στην επερχόμενη συνεδρίαση για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. θα προτείνουμε αναλογική εκπροσώπηση με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών.